За нас

„ТРАФИК БУЛ” разполага с екип от 15 консултанти с дългогодишен опит в сферата на връзките с обществеността, интегрираните маркетингови комуникации и организирането на събития. Всеки един от експертите на „ТРАФИК БУЛ”  има опит и в поне още една сфера на дейност - медии, институции и компании от различни сектори на икономиката. „ТРАФИК БУЛ”  си сътрудничи и с външни консултанти по казуси, които изискват специфични познания и квалификация.

Както ПР-специалисти и рекламни консултанти, „ТРАФИК БУЛ” разполага и с екип от журналисти и редактори от Пловдив, заедно с най-добрите компютърни специалисти и графични дизайнери.

Нашият екип включва режисьори и сценаристи, видеооператори, дигитални монтажисти, специализирани в областта на аудио-визуалните средства, осветители, озвучители, гримьори. Ние изработваме новинарски репортажи и статии от всички горещи точки на региона. Създаваме рекламни клипове и филми, както и прессъобщения, които представят информацията по разбираем начин за широката публика. 

 

ОФЕРТИ ЗА РЕКЛАМА
    ИЗТЕГЛЕТЕ АКТУАЛНА ОФЕРТА ЗА РЕКЛАМА В САЙТА ТrafficNews.bg - pdf    ИЗТЕГЛЕТЕ ОФЕРТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКА РЕКЛАМА В САЙТА trafficnews.bg   -------------------     ИЗТЕГЛЕТЕ АКТУАЛНА ОФЕРТА ЗА РЕКЛАМА  в новинарския портал GlasNews.bg  - pdf     ИЗТЕГЛЕТЕ АКТУАЛНА ОФЕРТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКА РЕКЛАМА  в GlasNews.bg    -------------------     ИЗТЕГЛЕТЕ...
ДОГОВОРИ ЗА МЕДИЙНА УСЛУГА ИЗБОРИ АПРИЛ 2023