TrafficNews.bg отново е най-четеният пловдивски сайт

TrafficNews.bg остава на върха като най-четения пловдивски сайт през месец май 2017 г. Това сочат резултатите от месечната статистика на „Гемиус” – най-престижната онлайн аналитична агенция у нас. През този месец сайтът ни не само е най-четеният пловдивски сайт в страната, но освен това води по посещения местните конкуренти и при всички видове устройства – компютри, таблети и телефони.

Не само това – TrafficNews.bg през месец май е бил посетен от общо 391 771 реални потребители, което отново го прави най-четения регионален сайт в цялата страна.

Медията ни е лидер по посещения при всички устройства, в сравнение с останалите местни сайтове. Посещенията през PC са 177 850, тези през таблет - 36 655, а най-много от читателите ни са влизали в сайта чрез телефон - 257 446 (сборът се разминава, тъй като „Гемиус“ отчита влизащите през различни устройства потребители, но ползващи един акаунт). Тези данни показват само уникалните посещения.

TrafficNews.bg води с над 100 хиляди уникални посещения другите два водещи сайта под тепетата. След нас се намират както Пловдив 24 с неговите 286 425 посещения, така и онлайн изданието на Марица, което с 268 267 посещения.  

Броячът "Tyxo" показва, че през месец май сайтът е бил посетен 2 980 479 пъти. При тези посещения потребителите ни са прегледали над 5 милиона страници.

Тези цифри говорят за доверието на всички вас, нашите читатели, към медията ни. Те ни дават увереност и ни карат да продължаваме все така упорито да се трудим, за да ви предоставяме бързо новини не само от Пловдив, но и от цялата страна.

През последния месец сериозно завишихме и количеството спортни новини, за което се грижи ветеранът в тази област и ново попълнение в екипа ни Георги Анастасов. Продължаваме да търсим различни начини да ви предоставяме уникално и разнообразно съдържание.

И за да не се стига до спекулации с това кой какви посещения има, ето ги и официалните данни на „Гемиус”:

 

Малък сайт - голяма работа! Кои са най-четените пловдивски сайтове?
След като статистиката на Gemius за месец ноември вече е факт, искаме в навечерието на най-светлия християнски празник да благодарим на нашите читатели за резултатите, които постигаме благодарение на тях. Няма да крием задоволството си от постиженията, дължащи се на вашите сигнали, позиции и активно следене на информационния поток при нас. Ще изразим радостта си и от това, че сме винаги първи, най-обективни...
Топ 3 на най-четените новинарски сайтове в Пловдив
Няколко дни преди първия рожден ден на TrafficNews.bg, който е на 1 септември, получихме подарък, който е признание за екипа и работата му през последните 12 месеца. За този период TrafficNews.bg категорично влезе в Топ 3 на най-четените новинарски сайтове в Пловдив, както и Топ 30 на националните медии. Нещо, което десетки сайтове в Пловдив и страната не могат да се похвалят след...