TrafficNews.bg отново е най-четеният пловдивски сайт / Малък сайт - голяма работа! Кои са най-четените пловдивски сайтове?

След като статистиката на Gemius за месец ноември вече е факт, искаме в навечерието на най-светлия християнски празник да благодарим на нашите читатели за резултатите, които постигаме благодарение на тях. Няма да крием задоволството си от постиженията, дължащи се на вашите сигнали, позиции и активно следене на информационния поток при нас. Ще изразим радостта си и от това, че сме винаги първи, най-обективни и разбира се, не на последно място независими!

В тази връзка искаме със задоволство да ви информираме, че и през новата година бюджетът за репортери и редактори е осигурен, дори ще увеличим екипа. Разполагаме и със сериозни инвестиции за развитието на TNS TV. Няма да ни се налага да изпадаме в зависимости от рекламодатели, общини и различни други фактори, които по един или друг начин влияят върху политиката на медията и биха ни попречили да сме свободни в това, което правим и пишем.

Отново ще отразяваме всеки един ваш сигнал без значение дали нарушителят е собственик на лъскаво возило или кмета на града ни. Тази година ще заложим на това, което вече 15 месеца правим - публикуваме всяко нарушение, което ни изпратите, ще проверяваме и отразяваме всеки ваш сигнал, защото TrafficNews.bg/ TNS.bg е ВАШИЯТ сайт и създаден за това.

Сега е моментът да поздравим колегите от други медии за усърдната работа откакто сме на пазара. Някои от тях като че ли се посъбудиха малко, но да знаете, колеги, само с будуване не става - иска се много работа, професионализъм, желание, опит в конкурентна среда и разбира се - независимост!

И да знаете не се състезаваме с никого - новините са нашето хоби, а не нашият бизнес. Може би затова цифрите отново са в наша полза. И ако статистиките на метричните агенции се ползват предимно от колеги и рекламодатели, най-важната статистика за нас са  решенията на проблемите, за които пишем. В повечето случаи решението им не закъснява.

И въпреки всичко за пловдивските ни колегите с могъщи медийни империи, които се затрудняват в разчитането на справките относно броя на читателите, ще публикуваме месечния одит на Gemius за ноември в най-елементарната му форма с три графи:

 -посещения през стационарен компютър

 -посетени през мобилно устройство

 -общо-посетени през стационарен компютър+посетени през мобилно устройство=тъй наречения total.

 

Ето и реалната класация на ТОП 3 на пловдивските сайтове в момента:


  1-во място  online издание на вестник Марица -  marica.bg-262 918

  2-ро място  TrafficNews.bg -231 611

  3-то място   Plovdiv24.bg-173 261

На колегите от Марица честито и внимавайте -  разликата между първия и втория е малка. На колегите от Plovdiv24 не се отчайвайте - делят ви само 60000 от 2-рото място.

Успех,  колеги и весело посрещане на празниците, бъдете живи, здрави и по- добри!

TNS.bg